Dags för tänkar hatten

Åhh det svåra med att fylla år man vet inte vad man ska önska sig när man nästan har allt man önskar. Jag skulle vela ha en iphone 4 men det är kanske inte vad jag verkligen önskar mig tänk om jag ångrar mig när jag väl fyller år. Men jag vet inte vad jag annars skulle önska mig eller ja jag skulle vela åka på en resa eller flytta till Kalifornien, Los angeles men det kommer nog inte ske..

Men men

tråk dag

Sitter och tittar på Good luck charlie och har TRÅKIGT!!!!

Snart fyller jag 14 :D och sen ska jag på filmkollo YAAAAAAAAAAY

Ska jag eller ska jag inte?

ÅHH JAG HATAR MINA FÖRÄLDRAR!!!!
Disney channel och disney xd har en öppen audition i Richmond som ligger i virginia och jag vill åka dit efter som att det handlar om att få skådespela framför massa människor och sen i tv men Mamma och Pappa vill inte att jag ska åka själv så då får ju dom ta och hänga med tycker jag men då kommer pappa med att dom inte kan för att dom måste jobba men pappa kan ju ta ledigt hur lätt som helst han ringer nästan varje dag och säger att han är "sjuk" så varför inte bara be om att få vara ledig i några dar!!!!!
Dom äger bara nej hela tiden så nu sitter jag här i min säng och har gråtit så mcyket att jag knappt kan andas och samtidigt lyssnar jag på Jennette McCurdy's sång "Not that far away"  och tänker på om jag ska åka dit själv för lixom jag fyller ju 14 snart och det är min dröm att få bli skådespelerska och det är kanske min enda chans och den vill jag ta

så vad ska jag göra?

Alla har vi drömmar

Alla har vi drömmar, alla har vi en önskan som vi skulle göra allt för att den önskan skulle bli sann. Visa tror på lycka visa tror på hopp jag tror på en stark vilja. Utan hoppet och utan den starka viljan så skulle inte det du önskar bli sann du måste hoppas utan att ge upp hoppet för att din dröm ska bli sann. För att din dröm ska bli sann så måste du gå igenom svåra tider men de svåra tiderna kan vara din hjälp, De kan bli din kraft.
Min önskan är att få bli en världberömd skådespelerska, Det är nått jag tänker på varje dag, Jag undrar om jag ska lyckas det är nog nått som jag inte är ensam om att önska. Alla har vi dagar då vi skulle vela ligga under täcket och gråta för att allt känns hopplöst de dagarna kan hjälpa dig på din väg. Det kan ta tid för din dröm att bli sann men din dröm blir endast sann om du tror på dig själv och säger "jag kan klara det" men om du ser ner på dig och tänker och säger "Jag kommer inte klara det" då klarar du det ej så du måste ha hopp och tro på dig själv så ska du se att din dröm kommer bli sann, Kanske inte i år kanske inte nästa år kanske du har tur och din dröm blir sann i år eller nästa år eller så kanske du behöver vänta 5 år vem vet?

Min dröm är att bli en världsberömdskådespelerska jag är bara fjorton inte ens det igentliggen är jag bara tretton men om 21 dagar med idag fyller jag fjorton, Jag har redan börjat planera min framtid jag vet vad jag vill det finns de som är äldre som inte vet vad dom vill göra med sitt liv men jag vet jag började plannera för 1 år sen. Den plan jag har är att studera teater här jag bor till min 19 års dag då jag flyttar från sverige till California för att få min dröm till att bli sann, Har jag tur så innan det så är jag redan där och med där menar jag California Hollywood.

Vad är din dröm?


RSS 2.0